Samen wandelen, wandelen, wandelen omdat…

… je graag wat meer wil bewegen.
… je buiten en in de natuur ontspant.
… je wil wandelen maar nog een beetje motivatie zoekt om het winterweer te trotseren.
… je behoefte hebt aan een luisterend oor of iemand om ervaringen mee te delen.

Individuele begeleide wandelingen

eS eL Camino geeft je een duwtje in de rug vanaf maandag 7 januari 2019. De feesten zijn achter de rug en de goede voornemens zijn gemaakt. Van maandag tot vrijdag begeleid en motiveer ik je om te beginnen wandelen. En eens je de microbe te pakken hebt, verken je zelf alle mooiste routes in België, samen of alleen.

Praktisch

Wanneer gaan we wandelen? Je kiest tijdens een weekdag tussen 9.30 en 12.30 uur of tussen 13 en 17 uur een moment. Je bepaalt hoeveel uren (max. 3u) je wil wandelen.

Waar gaan we wandelen? Jij kiest! Misschien blijf je liever bij jou in de buurt ofwel zoek je nieuwe horizonten op. Ook in België kan je genieten van de totaalbeleving van het onderweg zijn, al is het maar voor een aantal uurtjes. Op zovele plekjes in het Vlaamse land, vlak of heuvelig, kan je ontdekken en ervaren. Je hoeft je geen zorgen te maken over de route, ik zoek dit met plezier voor je uit. Indien nodig, haal ik je thuis op, want ook dat is de rol van een motivator.

Waarom we wandelen? Wandelen is gezond voor lichaam én geest. Door onszelf letterlijk in beweging te brengen, kunnen we ons op termijn ook fitter, beter, anders, meer verbonden of minder gestresseerd voelen. We laten ‘moeten’ los en ont-moeten. Niets moet. Veel kan. Het leuke is dat je je kan laten verwonderen door alles en iedereen om je heen.
Er is helemaal geen wandelervaring vereist en we gaan op jouw tempo en binnen jouw grenzen. Tijdens de wandeling bied ik je een luisterend oor en bewuste aandacht voor je verhaal.

Wat kost zo’n begeleide wandeling? Het wandelen zelf is gratis, je betaalt voor de begeleiding 30 euro per uur (+ verplaatsingskosten vanuit Gent).

Een eindje samen op stap?

Maak een afspraak

 

Annuleren van een afspraak: Het kan zijn dat je op de afgesproken dag toch niet aanwezig kan zijn of dat de weersomstandigheden je goede voornemen in het water laten vallen. Annuleer dan ten laatste 24 uur op voorhand! Als je de wandeling niet vooraf of te laat afzegt, moet ik helaas het volledige tarief (exclusief verplaatsingskosten) aanrekenen.